Trompeta generalului Ciucă

Canalia securistă este un individ crescut în școala kominternista a reminiscențelor sovietice din România. Afabil până la greață, cu cei pe care-i susține, se transformă în șacal, asmuțit pe subiectele linșajului. Canalia securistă se reclamă specialistul unui domeniu și analist percutant. Tupeul pe care il dezvolta, si cu care susține înverșunat idei sau personaje obscure, face din sofismul antic simbol al deontologiei profesionale.

Insomnia lor, coșmarul nostru

Distrugerea elitelor, promovarea analfabeților în funcții de partid și de stat, oprimarea credinței, supravegherea în masă a populației prin poliție politică” sunt cuvintele lui Radu Tudor. Nu pentru că ar fi avut un acces de onestitate încercând să descrie România contemporană. Trompeta lui Ciucă condamna, iarăși, comunismul. Are dreptate, așa a fost comunismul. Totuși, care este diferența astăzi?

E cineva azi capabil de idealurile fratelui Bălcescu? Are cineva vocația unui Saligny, care l-a chemat în România pe un anume Gustav Eiffel să construiască poduri pentru 100 de ani? Pentru prima oară în 32 de ani, România are un premier care vine la 7,00 la Palatul Victoria, face ședințe de Guvern la 8,00 și uneori în weekend.”

Mare mizerie este asocierea unui plagiator cu o personalitate istorică de talia lui Bălcescu. Să provoci măcar aluzia că un impostor, fără nicio realizare profesională, ar putea încăpea în aceeași propoziție cu cel care a scris „Românii supt Mihai Voievod” e dovada unei nemernicii greu de egalat.

Acum realizăm cine a fost cel care a scris „interviul” pentru Time. Acolo s-a încercat asocierea generalului-plagiator cu Vlad Țepeș. Tehnica este izvorâta din școala Trustului Intact/ SIE. Nici imaginația trompetelor nu mai este ce era cândva.

E dreptul fiecăruia să decidă dacă Radu Tudor este chiar analist sau doar trompetă. Ce relevanță are dacă Ciucă doarme la birou sau vine când se trezesc găinile? Știm, nu este capabil să facă nimic în 8 ore. Dacă la 7 vine la Guvern, când ajunge în Parlament? Sau cel puțin un fotoliu de senator stă degeaba?

Înțelegem de ce întreaga activitate a Guvernului Ciucă este bezmetică. Nici nu are cum să fie altfel. Unul care doarme la Cotroceni transmite ordine altuia care n-are somn la Guvern.

„Radu generalului, Radule”

Radu Tudor este un susținător declarat al premierului-plagiator, doctorul politruc Nicolae Ciuca. Este in stare sa jure “că ca Ciucă” n-am avut general sau politician în istorie. Nu aduce în susținere argumente care să-l recomande pe impostor mare om de stat. Dimpotrivă, toate dovezile sunt despre un argat mititel umflat cu pompa manipulărilor mass media până la nivelul unui președinte de partid.

Radu Dobritoiu, finul lui Ciuca si artizanul mistificării de la Nasiriah, a inventat legenda celui care a condus trupele românești în „prima bătălie la care soldații români au fost combatanți activi după al doilea război mondial”.

În realitate este primul general din istoria României suspendat de la conducerea Armatei. Canalia securistă ignoră evidența. Armata, subordonată intereselor politice, din arivism și obediență, este o nemernicie anti-Constituție. Un reflex demn de un fost comunist, cum este președintele liberalilor de astăzi.

O societate sănătoasă și democratică ar fi avut astăzi o lege a lustrației. Una care să elimine din viața publică toți foștii comuniști. Și asta nu pentru că ar fi comunismul neapărat o pelagră.

PCR oricum nu a dispărut, s-a transformat, s-a cosmetizat. Denumirea, sigla și retorica erau diferite în secolul trecut. Altfel, din câte constatăm, social-democrația sau liberalismul lui Iohannis sunt tot molime. Aceeași ciumă, altă culoare. Până și oamenii sunt aceeași.

Nu avem o lege a lustrație. Avem, însă, un comunist crescut de social-democrați ajuns președinte al PNL. Mai mult, un prieten loial al UDMR, față de care manifestă o considerație suspectă. (Tot nicio reacție după dovezile de anti-românism ale miniștrilor unguri din guvern).

Calul Troian din NATO și UE, are un mânz la București

Victor Orban este recunoscut ca fiind un apropiat al lui Vladimir Putin. În fapt Ungaria este tot mai izolată în NATO și UE tocmai pentru că se împotrivește sancțiunilor aplicate Rusiei.

Oficialii de la Budapesta au refuzat să aprobe intrarea în spațiul lor aerian a avioanelor care transportă ajutoare sau echipamente pentru Ucraina. Cu alte cuvinte, ceea ce Zelinsky a solicitat pentru țara sa, aplicarea unei „no fly zone”, reușește Orban pentru NATO în Ungaria.

Militarii francezi, care au venit în România, au utilizat o rută ocolitoare pentru că Ungaria și-a închis granițele pentru orice fel de transport NATO, echipamente sau personal.

Niciun analist sau politician nu a adus în discuție situația Grupului de transport aerian strategic de la Papa din Ungaria. Grupul este independent de structurile de comandă NATO sau UE. Este sub directa supraveghere a Comitetului Director, din care fac parte cele 10 țări NATO, plus Suedia și Finlanda. Inclusiv România, care contribuie financiar pentru funcționarea acestei organizații. Cu ce se ocupă astăzi acest Grup dacă Ungaria blochează tot transportul aliat??

Până și transporturile umanitare din Franța ajung la Vama Siret venind prin Serbia, Budapesta refuzând tranzitul către Ucraina.

UDMR este nu doar finanțat de Budapesta, dar, în multe situații, susține politica și orientarea trasate de liderii din capitala Ungariei. Recentul incident, cu naționala României transformată în anexă a Ungariei, nu este izolat. Este relevant, însă, pentru orientarea formațiunii etnicilor maghiari din Parlamentul României.

Dacă Victor Orban are o politică pro-rusă evidentă, ce fel de politică are UDMR? Cum, se raportează UDMR la curentul filorus care domină administrația de la Budapesta? Care este poziția premierului Ciucă, a președintelui Iohannis și a serviciilor secrete știind că avem la putere o formațiune atât de apropiată de Rusia?

„Propaganda” versus trompeta mass media

O întrebare pentru premierul Ciucă și trompeta lui: mai este Ungaria partener onest în Alianță și Uniune? Un doctor în științe militare și un analist de anvergura trompetei ar avea argumente să emită câteva judecăți de valoare. Intensa activitate academică a primului este direct proporțională cu pertinența analizelor militare ale celuilalt.

Canalia securistă urlă isteric declarând drept „propagandă rusă” criticile la adresa puterii de la București. Altfel, nu are nimic împotrivă să știe că avem demnitari apropiați de un stat care nu se ascunde să susțină Moscova.

Civilizația, credință și vocația occidentală trebuie regăsite în fiecare dintre noi, așa cum erau ele natural generate în societate de la 1859 la 1945. De la Cuza până la Regele Mihai” ne mai spune Radu Tudor. Bălcescu a fost doar fenta, de fapt generalul Ciucă trebuie așezat lângă colonelul Cuza. De parcă nu știm toți că este la originea personajului din „Peripețiile bravului soldat Švejk”.

Lasă un răspuns