Ticăloși din toate țările, uniți-vă!

Ticăloși din toate țările, uniți-vă!” este imnul prezentului. Solidaritatea internațională, pe care ar fi trebuit să o încerce proletariatul secolului trecut, a fost redesenată de neomarxiștii contemporani.

Am în spatele meu milioane de cetățeni români care sunt frustrați de această nedreptate, în care cei care au împărțit și-au tras parte” a declarat Drulă într-o intervenție recentă la un post TV. Nu este clar ce fumează băiatul ăsta, dar percepția deformată a realității reclamă vizita la un medic.

Când ai luat conducerea unui partid cu o cotă de 20% din electorat și îl cobori amețitor către 10% ce poți reclama că „ai în spate”? Singurul subiect al USR, în „era Drulă”, sunt „pensiile speciale”. Nimic altceva.

Discurs sărăcăcios, grave lacune culturale, idei puține și proaste, plus o adversitate declarată față de adevăr. Pe scurt: Cătălin Drulă. Nu reluăm diatribele la adresa unui individ profund ancorat în vechea nomenclatură. Doar constatăm cât de atașat este de valorile comunismului clasic. Obiectivul USR este să fim cu toții egali… cu excepția unora care sunt… mai egali, nomenclaturiștii.

Toată dezbaterea „pensiilor speciale” nu aduce în discuție eliminarea celor pentru parlamentari. Drulă este pasionat de Ciucă și pensia lui de serviciu, dar nu spune nimic despre pensia sa de parlamentar.

„Ticăloși din toate țările, uniți-vă!” este sloganul electoral al USR. Un partid profund antiromânesc.

Din zona USR, nu a venit o poziționare fermă în cazul Bâstroe, deși Delta Dunării a fost responsabilitatea USR în guvernarea trecută. Nici despre Starea Armatei și incapacitatea noastră de a ne apăra nu sunt preocupați neomarxiștii, deși avem un război la graniță. Cât despre refuzul european de a fi primiți în spațiul Schengen … nimic dinspre USR.

Despre contributivitate și egalitate cel mai indicat să vorbească ar fi un europarlamentar. Cristian Ghinea, de exemplu, ticălosul care a redactat un PNRR care distruge România.

„Specialii” care ne sufocă

Obsesia lui Drulă nu sunt doar pensiile militare. Președintele USR nu poate dormi de invidie că Ciucă o are mare. Pensia, firește! Deși la cât de frustrat și vitriolic este s-ar putea să-l pizmuiască și din alte motive. Despre colegii lui aflați în situații absolut ticăloase, nu spune nimic Drulă.

Cristian Ghinea este o definiție a ticăloșiei, ipocriziei și demagogiei. Ghinea este eligibil pentru cel puțin 3 pensii cu adevărat speciale: ziarist, europarlamentar și deputat în Parlamentul României. Niciuna din aceste „speciale” nu este atacată de USR. În ce-l privește, însă, este cea mai nevinovată din problemele sale.

Pentru Ghinea, PNRR n-a fost decât promisiunea prosperității personale. O anchetă de presă, realizată în urmă cu un an (aici), explică escrocheriile pe care le-a produs acest personaj sinistru pentru a se cupla la banii din PNRR. USR, Ghinea sau Drulă nu sunt decât niște criptocomuniști lacomi și trădători.

USR nu a contribuit cu absolut nimic la progresul României. Un primar neamț la Timișoara și o bezmetică născută în coloniile franceze din Caraibe. Asta a propus USR României.

Niște ticăloși deveniți instrumente în mâna altor ticăloși, funcționarii europeni de la Bruxelles. Cei care nu pot dormi de grija pensiilor militare din România. De ce nu comunică USR Comisiei Europene și faptul că în 22 din cele 27 de țări ale UE militarii în rezervă au veniturile reglementate prin legi dedicate? Pentru că nemernicia și slugărnicia nu au granițe! Interesele cui le servesc cei din USR?

Ticăloși din toate țările, uniți-vă!

Beneficiile de care se bucură angajații unei organizații internaționale sunt cu mult superioare majorității covârșitoare din oricare dintre statele membre ale organizației respective.

„Specialii” care ne îngroapă

În toate țările membre ale Uniunii Europene guvernul și legislativul sunt responsabili cu administrarea țării și definirea cadrului legislativ. În schimb, Comisia Europeană și nu Parlamentul European este cea care are posibilitatea de a propune „legi”. Parlamentul European nu legiferează. Indiferent care le-ar fi platforma program pe timpul campaniilor electorale, europarlamentarii nu și-o pot respecta pentru că nu vor „guverna” niciodată.

Întrebarea legitimă este, în fața cui răspund acești tehnocrați plătiți din fonduri publice?

CE a aruncat miliarde pe un ser izbăvitor, denumit admirativ “vaccin”! Alte miliarde sunt donate generos Ucrainei, o țară care nu are obligații fața de UE, doar drepturi. În schimb, pensiile militare ale unui membru aflat la granița cu Rusia si războiul este nevoie sa fie tăiate. Cine sabotează UE?

La nivelul organizațiilor internaționale nu există criterii de performată, similare celor din instituțiile guvernamentale naționale. Nici în România nu există, dar noi suntem un caz aparte. Indiferent ce se întâmplă „nu căutăm vinovați”! Conducerea României are, prin definiție, o atitudine corporatistă. Eșecurile sunt decontate de către națiune și nu de către indivizi. Aici ne-am aliniat politicilor UE.

Salariul unui funcționar, fără responsabilități de conducere, din cadrul Comisiei Europene de la Bruxelles pleacă de la 100.000 euro. Bonusurile sunt, însă, cele care rotunjesc generos veniturile angajaților „Guvernului UE”. La nivelul comisarilor europeni sau funcțiilor de conducere salariile și beneficiile cresc exponențial. Costurile unui mandat de 5 ani, pe care le suportă populația, pentru un comisar european depășesc 5 mil. euro.

La acestea se adaugă ulterior pensia specială, în funcție de durata serviciului fiecăruia. Pentru toți cei menționați anterior. Trebuie reținut că toate veniturile angajaților Comisiei sunt scutite de taxe și impozite.

Paradoxul face ca acești tehnocrați să fie plătiți din banii cetățenilor. Toate impozitele pe salariile întregului personal dintr-o școală din România nu reușesc să acopere veniturile unui singur funcționar din cadrul Comisiei Europene.

Cât de nemernic să fii să nu transmiți informația corectă, domnule Drulă? Cât de ticălos poți fi, să promovezi o minciună până când plictiseala o transformă în dogmă?

Românii. Un popor resemnat, ca vitele

Cei care beneficiază de pensii speciale, sau se înfruptă generos, din fondurile publice sunt înverșunați susținători ai tăierii pensiilor de serviciu ale militarilor. Niște ticăloși lipsiți de scrupule.

N-ar face asta dacă n-ar ști că parte din discursul lor prinde la prostime. Toți cei care privesc încântați lupta USR și a Comisei Europene cu militarii în rezervă sunt de o inconștiență vecină cu prostia.

Românul este atât de concentrat să moară vecinul (ca să-i ia capra) încât nu realizează că ulterior va sucomba holbând-se neputincios la animal. Eliminarea, micșorarea sau înghețarea pensiilor de serviciu ale militarilor nu va aduce absolut niciun beneficiu sau avantaj națiunii.

Niciun pensionar civil nu va primi un leu în plus pentru că vor scădea (ipotetic) pensiile militarilor. Niciun angajat din privat nu va fi mai bogat pentru că un militar este umilit după 30 de ani „în slujba Patriei”.

„Ticăloși din toate țările, uniți-vă!”

Comisia Europeană, Uniunea Sabotați România și poporul român vor primi satisfacție. Armata României va atinge nivelul de la care firmele de pază chiar vor fi o alternativă de luat în seamă pentru apărarea granițelor. Ce plăcere idioată simte un român, unul simplu de pe stradă, aflând că-i este destructurată Armata?

https://www.facebook.com/politicaapocalipsei

2 comentarii

  1. Cred că discutăm … discuții. Nu știu cine a canalizat discuția către pensiile militare, dar mare canalie se dovedește ! Comparându-le cu pensiile magistraților, de care nu ne putem atinge pentru că nu vor ei, înțelegem manipularea gogonată. Media pensiilor militare este cam de 10 ori mai mică decât a pensiilor magistraților. Deocamdată avem cam două sute de mii de magistrați (pensionați chiar în momentul în care aveau experiența suficientă să judece), care câștigă cât un milion și jumătate de pensionari pe merit. Pentru că se pensionează la 45-50 de ani numărul lor crește vertiginos și vor câștiga mult încă 50 de ani. Unde e problema reală ?!

Lasă un răspuns