Nu v-ați săturat?

Anunțuri publicitare

De umilințe, aroganțe și obrăznicii, nu v-ați săturat? De minciună și insolență, de promisiuni și angajamente, de mușamalizări și tergiversări, de sărăcie și austeritate, nu v-ați săturat?

De Mihăilești, Munții Apuseni, Caracal, Colectiv sau spitalele care ard, nu v-ați săturat? De drogați, bețivi și beizadele care ucid cu inconștiență și fără remușcare sau de ciolacii și ciucanii care susțin în funcții o armata de arafați, nu v-ați săturat?

Să fim groapa de gunoi, proștii, curvele și slugile Europei, nu v-ați săturat? De banii pe care România îi risipește în Ucraina, în stadioane sau privilegii pentru unii bugetari, nu v-ați săturat?

La aproape 8 ani de la Colectiv România nu este capabilă să trateze victimele unui incendiu. Țara cu cei mai mulți arși din Europa nu are niciun centru pentru tratarea lor.

Pompierii noștri pleacă în fiecare misiune conștienți că, în cazul unui accident, doar transferul în străinătate le poate salva viața.

Militarii își riscă viața fără siguranța unui tratament medical civilizat. O grupare antiromânească, din politică și mass media, continuă implicarea militarilor în retorica „pensiilor speciale”. USR nu donează sânge pentru pompierii răniți la Crevedia. N-ar avea timp și motivație. Prea sunt ocupați să le desființeze pensiile.

Reacția primarului PSD din Caracal, la întrebarea dacă știe că au murit oameni, este o dovadă a nesimțirii: „Da, știu. Este vorba despre o persoană. Ceilalți, pompierii, este problema lor”.

De statul criminal nu v-ați săturat?

MApN are 12 spitale militare. MAI și SRI au încă 2. Toate ar trebui să susțină eforturile militarilor. Niciunul nu este echipat să trateze mari arși. Ce se așteaptă să se întâmple în acțiuni militare? Nașteri, liposucții și implanturi mamare?

Sunt alte motive pentru care pompierii nu mai au loc în spitalele militare… slava „bunii și recunoscătorii” noștri vecini!

„Fiul primarului”, instituția clanurilor din România

În 2004, la Mihăilești, premier era Adrian Năstase, președinte PSD.

În noiembrie 2015, la Colectiv, premier era Ponta, tot președinte PSD. În cabinetul său, lângă Dragnea și Oprea, se aflau miniștrii lui Ciolacu și Ciucă. Grindeanu era ministru pentru societatea informațională, iar Angel Tîlvăr ministru delegat pentru românii de peste hotare.

Nu v-ați săturat ca aceeași indivizi incompetenți să ne insulte permanent cu prezența lor? Nu v-ați săturat să avem premier, la o altă tragedie, tot un președinte PSD?

Un partid care a impus „Fiul Primarului” ca instituție publică. O „instituție” care se regăsește în majoritatea comunelor și orașelor din România. Fiecare dintre noi cunoaște cel puțin 2-3 exemple concrete în care fiul primarului este cel care conduce afacerile famigliei.

În România, primăriile nu mai sunt instituții publice. Sunt dinastii care controlează o feudă. Fiul primarului este cel care sifonează banii locali prin afaceri din care averea familiei crește cu fiecare nou mandat.

Fiii primarului Ion Doldurea, din Caracal, sunt baronii gazului lichefiat din sudul României. Aceștia au firme cu zeci de puncte de lucru în multe județe. Primarul însuși este protejat de Paul Stănescu, secretar general PSD. (detalii aici)

Primarul PSD din Crevedia, Petre Florin, știa foarte bine situația, dar nu și-a permis să deranjeze afacerea colegilor de partid. În Dâmbovița, atât consiliul județean, cât și primăria Crevedia, sunt fieful PSD. Susținătorul politic al primarului PSD Petre Florin este Adrian Țuțuianu.

După o perioadă în care au pierdut contactul cu politica de la nivel central Ponta și Țuțuianu au fost resuscitați. Primul a devenit recent consilier al premierului Ciolacu, iar Țuțuianu a fost numit, încă din anul 2022, secretar general-adjunct al Guvernului.

Nu v-ați sătura de aceeași Ponta, Tîlvăr, Țuțuianu, Grindeanu, Predoiu? De „fiul primarului” și de toate neamurile, afinii și interlopii angajați în Primării, nu v-ați săturat?

Tupeul celor care ne îngroapă

S-a acționat exemplar” afirmă, plin de tupeu, premierul Ciolacu. În condițiile în care cele mai multe victime plătesc tribut exact modului în care s-a acționat!

Un personaj încremenit în guvernele ultimilor ani, Cătălin Predoiu, declara plictisit: „hai să așteptăm concluziile specialiștilor”. Cu o silă și un dezgust vizibile, față de interlocutori, Predoiu are un sictir greu de ignorat.

Nu v-ați săturat ca un avocat fără afiliații politice declarate să ocupe de 3 ori portofoliul Justiției, iar astăzi pe cel al Internelor? Predoiu ne spune să așteptăm reacția „specialiștilor”. Nu asta am așteptat și după Mihăilești, Colectiv sau Giulești?

Nu v-ați săturat să vină „specialiștii” să ne spună că suntem proști? „Specialiștii” care îi exonerează întotdeauna pe vinovați și încearcă să ne convingă cum ghinionul sau ceasul rău sunt reponsabili pentru nenorocire.

Tot specialiștii trebuiau să-și prezinte concluziile și după accidentele aviatice din martie 2022. Cei 8 militari care și-au pierdut viața au fost decorați de președintele Iohannis. Astfel de decorații și avansări, post mortem, sunt mai insultătoare decât indiferența.

USR și acoliții lor încearcă să desființeze pensiile militare de stat la care au dreptul urmașii celor uciși de statul criminal. Asta este adevărata considerație pentru sacrificiul militarilor.

In MApN au murit 8 militari din cauza incompetenței și obedienței generalilor (detalii aici). Nimeni nu a fost sancționat, iar „accidentul” a fost mușamalizat. Aceiași oameni se află la conducerea Forțelor Aeriene, unii chiar au fost promovați. Nu v-ați săturat de insolența acestor generali pe care nicio tragedie nu-i mișcă din funcții?

După exploziile de la Crevedia au intrat în spital câțiva zeci de pompieri. Conducerea intervenției a fost asigurată de șeful DSU, Raed Arafat. Cu el de față robotul de stingere incendii era supravegheat de la o distanță de 5 metri. Același Arafat privea încântat cum incendiu produs de un gaz era stins cu apă, când manualul indică doar pulbere uscată.

Raed Arafat, cioclul României

De Arafat nu v-ați săturat? De peste 15 ani este, neîntrerupt, membru al guvernului. Toate marile tragedii îl au în proximitate pe „cioclul României”. În toate au fost găsiți vinovați în altă parte, niciodată în conducerea DSU.

La Crevedia a fost o altă acțiune a „cioclului Arafat”.

De peste 20 de ani ne este prezentat succesul SMURD. Un serviciu public fără personalitate juridică și fără buget propriu primește sume consistente de la stat, de la autoritățile publice locale sau din donații și sponsorizări. Radu Tudor, este unul din membrii Consiliului Director al Fundației pentru SMURD. Orice anchetă asupra lui Arafat primește un linșaj mediatic din partea Antena 3.

În România sunt numeroase anchete asupra Bisericii sau achizițiilor din Armată, dar nimeni nu a încercat să verifice activitatea, fondurile și cadrul legal după care funcționează SMURD și Fundația.

În pandemie au murit carbonizați în saloanele ATI mai mulți români decât au sfârșit în prima seară a incendiului din Colectiv. Nicio anchetă nu a fost finalizată. Niciun oficial nu și-a asumat responsabilitatea tragediilor.

Absolut tot ceea ce a însemnat gestionarea pandemiei a trecut cumva prin filtrul nemuritorului Arafat. Spitalele au ars pe bandă, mii de români au murit din cauza unor tratamente și protocoale ucigașe, dar cioclul Arafat nici acum nu este judecat „pentru cei legați de pat”.

Arafat nu este Dumnezeu. El nici nu are Dumnezeu. Este doar un muritor căruia România i-a acordat, în perioade de criză profundă, prin modificări legislative succesive, puteri nelimitate. De curând am avut dovada că starea de alertă din pandemie a fost ilegală. Îi mai pasă cuiva?

Este evident că nu v-ați săturat! Nici de Arafat, nici de PSD, nici de PNL. Altfel n-ați vota, cu o consecvență criminală, aceleași partide de peste 30 de ani!

https://www.facebook.com/politicaapocalipsei

Lasă un răspunsAnulează răspunsul