România lui Buzatu și drogatu’

România este sufocată de știri din care aflăm cum Buzatu și drogatu’ împart țara în corupți și criminali. Printre cei din urmă aflăm că sunt și polițiști. Banal. Fapt divers.

În ultimele zile MAI este vedeta televiziunilor. Zeci de militari răniți într-o misiune prost planificată. Numeroși polițiști implicați în trafic de droguri sau alte activități ilegale. Un minister condus de Bode și Predoiu, spuma PNL.

Primim tot mai multe dovezi ale incompetenței Poliției. Complicitatea sau disponibilitatea de a se alătura crimei organizate au devenit firești. Poliția inspiră orice, mai puțin „siguranță și încredere”. Tolerarea faptelor ilicite ale clanurilor interlope sau grupărilor infracționale vor deveni curând sarcini de serviciu.

Accidentul în care a fost implicat actualul secretar general al PNL, pe când era ministru al transporturilor, a fost mușamalizat. Bode nu a plătit pentru abuzul de putere. A fost promovat ministru de interne. Dormea pe bancheta din spate. Suficient pentru a fi exonerat. De când PNL conduce Internele, Poliția este sufocată de infracțiunile polițiștilor.

Agentul Constantin Popescu a accidentat mortal o fetiță aflată pe trecerea de pietoni. A fost „retras” de la locul accidentului de către colegi, iar cazul s-a mușamalizat.

Câțiva agenți de Poliție omoară în bătaie un tânăr aflat sub influența drogurilor. Pentru a acoperi crima colegilor Poliția intervine, iarăși, ilegal.  Contaminează intenționat probele și pătrunde într-o zonă privată la ora 04.30 a.m.

Pentru a salva o tânără din Caracal, care apelase 112, Poliția a refuzat intervenția înainte de ora 06.00 a.m. Doi tineri sunt omorâți de un alt drogat la 2 Mai. Alte victime ale complicității și ineficienței Poliției.

Imaginea agentului Popescu, lovind cu piciorul trupul neînsuflețit al copilei pe care o omorâse, este emblematică pentru atitudinea polițiștilor români. Incapabili de empatie, sunt convinși că indiferent ce fac nimic nu li se poate întâmpla.

De la ruși vine ploaia, din cer ne sufocă prostia

Banii care ieșeau, neglijent, din buzunarul lui Ciolacu și cei care intrau, firesc, în portbagajul lui Buzatu sunt chintesența PSD. Un partid care face din comuniști o amintire frumoasă.

De zeci de ani mass media aduce în atenție cum zeci de lideri PSD au fost condamnați penal. Și totuși românii votează PSD. Corupția și hoția sunt emblematice pentru PSD,  partidul rămâne preferatul românilor.

Buzatu și drogatu’ au aruncat „pachetul de austeritate”, asumat de „patiseria Ciolacu” în Parlament, în anonimat. Bâlbâielile și buimăceala celor două partide (PSD-PNL) aflate la guvernare sunt neglijate sau tratate cu indulgență. Ei, au greșit doar niște calcule, ce-i atât de tragic în asta?

De peste treizeci de ani ne zbatem să ieșim din crizele provocate de PSD și/ sau PNL votând … tot cu ei.

Într-un sondaj recent publicat de INSCOP unul din trei români ar vota PSD, iar unul din cinci PNL. Mai mult de jumătate din România este de părere că PSD și PNL merită să conducă țara încă patru ani. Iar noi ne plângem de drogații care omoară tineri nevinovați sau sunt omorâți, la rândul lor, de Poliție?

Oliviar Ster este de părere că urmele lăsate de avioane pe cer îmbolnăvesc populația. Mulți au ironizat-o pentru inepțiile susținute cu convingere. De ce? Doar un popor drogat ar fi în stare să-și susțină călăii cu atâta pasiune. Dacă avioanele Oliviei ar împrăștia substanțe halucinogene am avea circumstanțe. Am depășit nivelul până la care prostia era o scuză suficientă.

Doar o națiune captivă halucinogenelor poate să voteze, într-un procent majoritar, aceleași partide de care declară că nu este mulțumită. Pentru că aici este paradoxul. Sondajele care creditează PSD și PNL cu peste 50% ne spun că 76% dintre români nu au încredere în Guvern sau consideră că ne îndreptăm într-o direcție greșită.

PSD – Partidul Sondajelor cu Dedicație

Faptul că parte din mass media reprezintă, fără perdea, interesele partidelor politice nu mai este o noutate. Deontologia profesională a rămas o sintagmă utilizată doar de nostalgici. Fiecare partid a încercat, discret sau agresiv, să-și subordoneze cel puțin o televiziune și cât mai multe publicații online. Cei care sunt conștienți că menținerea la putere depinde de controlul și manipularea maselor accesează instrumente mai sofisticate.

„Ciuma roșie” este formațiunea care dictează orientarea politică a României, indiferent dacă se află la putere sau în … așteptare. Asta și pentru că se bucură de sprijinul majorității institutelor de sondare.

Vasile Dîncu, fost ministru PSD, controlează IRES, Institutul Român pentru Evaluare și Strategie. Avangarde, controlat de Marius Pileanu, a furnizat câteva din sondajele care au devenit celebre în România. În anul 2020 a estimat un scor de 33% pentru PSD la europarlamentare, având o eroare de peste 10 puncte (22,5% rezultat final). Centrul de Sociologie Urbană și Regională/ CURS este controlat, din 2017, de soțul deputatei PSD, Diana Tușa, proprietarul site-ului știripesurse.ro, Iosif Buble.

INSCOP, autorul ultimului sondaj, este proprietatea lui Remus Ștefureac, un apropiat al SRI. Cu un doctorat obținut la ANI/ SRI, Ștefureac a fost mulți ani consilierul lui George Maior.  Atât în perioada în care Maior era directorul SRI cât și când a fost ambasador în Statele Unite. George Maior este nașul lui Victor Ponta, actualul consilier al premierului Marcel Ciolacu.

România, meseanul care „n-a mâncat, n-a băut, dar cinstește masa”

În urmă cu doi ani România plătea 2 mld. euro pentru un ser „eficient și sigur”. Fără niciun fel de argument rațional, Guvernul PNL condus de Cîțu cumpăra o poțiune miraculoasă. Zeci de milioane de doze cu care ar fi „vaccinat” de cel puțin cinci ori întreaga Românie. Bani aruncați.

De curând am aflat că pregătim 6,5 mld. dolari pentru 32 de avioane F-35. Un bonus acordat industriei americane după ce ne-a „facilitat” achiziția a trei escadrile de F-16. NU mai contează că vor aniversa curând o jumătate de secol de existență,  România „a cinstit masa” cu încă 1,5 mld. dolari.

Ne-am angajat să cumpărăm două submarine franceze. Deși nu există argument logic sau de bun simț pentru o astfel de achiziție mai angajăm încă 2 mld. euro.

Toată conducerea politică a țării refuză să spună în ce constă ajutorul militar acordat Ucrainei. Cu toate acestea, de la începutul războiului, companii de stat și private au exportat în Ucraina mărfuri în valoare de câteva miliarde de euro.

Romtehnica, companie a statului aflată în coordonarea MApN, este în topul exportatorilor în Ucraina. Este compania prin care Armata României poate ceda tehnică și armament folosind diferite artificii… aproape legale.

România a exportat în Ucraina drone și piese de drone de peste 100 de milioane de euro. De ce ne supărăm când prin Deltă se întorc nu doar păsările migratoare? Mai sunt și drone cărora le este dor de casă.

Buzatu și drogatu’, simbolurile României

Guvernul României dăruiește zeci de miliarde pentru subvenționarea firmelor din energie (OMV, în special). Austria nu ne suportă în Schengen, dar noi continuăm să creștem profitul OMV, Schweighofer sau Erste Bank.

Companiile de stat adună datorii care vor egala curând Bugetul României. Un buget din care sunt alocați bani pentru mizerii propagandistice despre Sfântul Ardealului, Arsenie Boca, în timp ce Biserica este demonizată pentru corupție.

Guvernul urăște concurența. De gaura de la buget și în general, de tot dezastrul național este vinovată Biserica și faptul că la pangare, precum și în piețe, nu se dă bon fiscal pentru lumânări și legătura de leuștean.

Datoria publică a depășit 150 mld. euro în aprilie 2023. Dublă față sfârșitul anului 2019, mai ales din cauza guvernelor Cîțu și Ciucă. Damnarea memoriei celor doi nu ar fi suficientă pentru distrugerea financiar-economică a țării. Dispariția PSD și PNL ar fi o satisfacție tardivă și inutilă pentru cât rău au făcut țării.

Avem cei mai mulți agenți ai serviciilor secrete raportat la numărul de locuitori și cele mai mari bugete din tot NATO. Practic, economia și politicul sunt în mâna juntei securiste care conduce Țara. Una care protejează interesele marilor corporații, veghează la distrugerea firmelor pe care nu le controlează și implicit a capitalului autohton.

Rețelele de trafic de droguri și de carne vie, care fac enorm de mulți bani cu prețul nenorocirii tinerilor și a fetelor răpite și trimise cu forța afară, la produs, proliferează cu sprijin din poliție, procuratură și, evident, servicii.

Pandemia a nenorocit economic România, iar soluția cuplului Ciolacu-Ciucă este mărirea TVA-ului la produsele bio sau tradiționale românești, la prăjituri și la apartamentele pentru tineri.

Cam așa arată prioritățile guvernanților și a celor care-i manevrează, în acest moment. În țara lui Farmazon, Buzatu și drogatu’ sunt vedetele jurnalelor de știri.

https://www.facebook.com/politicaapocalipsei

1 comentariu

Lasă un răspuns