Drepturi și obligații

Anunțuri publicitare

Orice copiere, reproducere sau publicare a articolelor și materialelor de pe acest site, fără acordul direct al deținătorului este strict interzisă!

Dreptul la replică

Persoana care se consideră lezată de prezentarea unor fapte neadevărate sau informaţii eronate poate cere, la dresa de e-mail din secțiunea „contact”, în termen de cel mult 15 zile de la data difuzării materialului contestat, revizionarea sau reaudierea acestuia.

Respectăm principiul potrivit căruia orice persoană supusă criticii negative are dreptul la replică, prin care să precizeze informația inexactă sau să infirme informația.

Dreptul la replică este asigurat doar dacă persoana vizată face referiri la fapte concrete din produsul jurnalistic, replica are dimensiuni rezonabile, nu aduce acuzații împotriva unei terțe părți și este formulată în termeni decenți.

Replica se va publica în cel mai scurt timp și în condiții similare cu cele ale publicării produsului jurnalistic la care se referă.

Comentarii

Așteptăm comentariile voastre. Dorim ca cititorii noștri să vadă și să înțeleagă puncte de vedere diferite. Încercați să aduceți un plus valoare prin comentariul postat. În cazul în care doriți să spuneți o glumă, vă rugăm să păstrați un limbaj decent și să nu aduceți jigniri autorului, persoanelor menționate în articol și nici celorlalți utilizatori care postează comentarii.

Nu folosiți înjurături, limbaj vulgar sau sexual. Este permisă doar limba română. Postați doar comentarii legate de articol sau subiect.

Vă rugăm să respectați intimitatea celorlalți. Nu aveți voie să postați informații confidențiale sau private. De exemplu, nu este permisă postarea de numere de telefon, adrese de e-mail sau orice alte detalii de contact ale vreunei persoane.

Nu trebuie să scrieți nimic care ar putea prejudicia procedurile judiciare în așteptare sau în curs de care știți/aveți cunoștință.

Ținem să vă informăm că mesajele dvs. pot apărea cu întârziere, dacă comentariile au fost postate în timpul nopții, dacă numărul acestora este foarte mare, dacă moderarea necesită mai mult timp.

Totodată, ținem să precizăm faptul că la rubrica comentarii postările exprimă punctul de vedere al cititorilor noștri şi nu ale redacţiei (excepţie făcând mesajele scrise chiar de către aceasta și semnate ca atare). Celelalte comentarii trebuie să fie interpretate ca atare, cu asumarea responsabilității celor scrise.